Goed doel!

De Tractor Kerstrun is 14 jaar geleden ontstaan omdat we als landbouwsector eens iets extra wilden doen voor de hele samenleving (een goed doel op zich) en toch ook eens positief in het nieuws wilden komen. Dat laatste is naast de jaarlijkse aandacht van de geschreven pers in 2017 ook letterlijk geslaagd door zowel het VTM-nieuws als het RTV-nieuws te halen.

Naast de jaarlijkse gezellige optocht die voor velen een lichtpuntje is in de donkere decemberdagen, steunden we al verschillende goede doelen met de opbrengst van de feestzaal aan onze start en aankomstplaats waar we een feestje bouwen en onze prijsuitreiking houden.

Kom gerust eens kijken: de inkom is voor iedereen gratis!

We serveren de gangbare bieren en frisdranken, wintersoep en warme chocomelk van bij de boer aan democratische prijzen!
Als goed doel kozen we steeds voor een in onze streek verankerde vereniging zoals bijvoorbeeld Bednet(toen ze nog in de startblokken stonden), enkele Geelse G-sportclubs,’t Passt, …

Vorig jaar deden we er nog een schepje bovenop!
Naast duizenden toeschouwers de meest fabuleuze avond van het jaar te bezorgen, probeerden we kinderen, die met ziekte kampen, een hart onder de riem te steken.

Kinderrolstoel
Kinderrolstoel

In 2017 hadden we het genoegen €1000 euro te kunnen doneren aan de kinderafdeling van het Sint Dimpna-ziekenhuis van Geel zodat er een kinderrolstoel mee kon worden aangekocht, samen met wat kleinere dingen zoals een dvd-speler en enkele kinderfilms.

We werden er zo warm onthaald dat we dat in 2018 graag nog eens overdeden met een cheque van €1500.

Graag gaan we ook dit jaar langs het ziekenhuis met een tiental versierde tractoren. Deze keer enkel voor de sfeer want onze opbrengst doneren we dit jaar aan ???
Dit jaar gingen we opnieuw op zoek naar een goed doel dat lokaal verankerd was. We kozen voor het Geelse ’t pASSt. 

Hoe kan jij helpen?

Op 14december 2019 herhalen we het succes van vorig jaar en roepen we opnieuw alle dappere trappertjes op om met hun versierde traptractor de eerste meters in te rijden! Ze zullen met meer dan 40 zijn!

Kerstrun Balpennen
Tractor Kerstrun Balpennen

Volg ze terug tot in de feestzaal waar de trappertjes-tocht eindigt. Daar  zijn de balpennen en de collectebus te vinden aan de bonnetjes stand.

Net zoals andere jaren proberen we met de inkomsten van de drank, soep, chips,… wat geld te verzamelen.
Uiteraard is de inkom in de feestzaal helemaal gratis! Kom dus gerust opwarmen aan een warme chocomelk of soepbeker, of kom mee feesten tot de vroege uurtjes.

Denk je kou te krijgen? Dan kan je nog steeds hier terecht voor de enige echte Tractor Kerstrun Body Warmer!