Goed doel!

De Tractor Kerstrun is 11 jaar geleden ontstaan omdat we als landbouwsector eens iets extra wilden doen voor de man in de straat en eens positief in het nieuws wilden komen. Dat laatste is naast de jaarlijkse aandacht van de geschreven pers in 2017 ook letterlijk geslaagd door zowel het VTM-nieuws als het RTV-nieuws te halen.

Naast de jaarlijkse gezellige optocht die voor velen een lichtpuntje is in de donkere decemberdagen, steunden we al verschillende goede doelen met de opbrengst van de feestzaal aan onze start en aankomstplaats waar we een feestje bouwen en onze prijsuitreiking houden.

Kom gerust eens kijken: de inkom is voor iedereen gratis!

We serveren de gangbare bieren en frisdranken, wintersoep en warme chocomelk van bij de boer aan democratische prijzen!
Als goed doel kozen we steeds voor een in onze streek verankerde vereniging zoals bijvoorbeeld Bednet(toen ze nog in de startblokken stonden) en enkele Geelse G-sportclubs.

Kinderafdeling Sint Dimpna Ziekenhuis!

Vorig jaar deden we er nog een schepje bovenop!
Naast duizenden toeschouwers de meest fabuleuze avond van het jaar te bezorgen, probeerden we kinderen, die met ziekte kampen, een hart onder de riem te steken.

Kinderrolstoel
Kinderrolstoel

Vorig jaar hadden we het genoegen €1000 euro te kunnen doneren aan de kinderafdeling van het Sint Dimpna-ziekenhuis van Geel zodat er een kinderrolstoel mee kon worden aangekocht, samen met wat kleinere dingen zoals een dvd-speler en enkele kinderfilms.

We werden er zo warm onthaald dat we dat in 2018 graag nog eens overdoen!

Woensdag 20 december om 18.00h gaan we langs het ziekenhuis met een tiental versierde tractoren. Hopelijk kunnen we daar opnieuw een mooie cheque afgeven!

Kom Op Tegen Kanker!

1000km Kom Op Tegen Kanker eetstandjeNaar jaarlijkse gewoonte zorgen we naast een natje, ook een droogje. Zo kan je voor de kleine en grote honger aan de inkom van onze feestzaal in Geel-Elsum terecht voor een boterham met spek, pannenkoeken of glühwein.

De catering wordt dit jaar verzorgd door een vriendengroep die zich met 3 teams hebben ingeschreven voor de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker. In het Ons Heer Hemelvaart weekend leggen ze al voor de 5de keer op 4 dagen tijd 1000km af per team in de warmste peloton van Vlaanderen en dragen op die manier bij aan wetenschappelijk onderzoek om kanker te vermijden en te bestrijden, het leed te verzachten, informatie te verstrekken en het beleid te veranderen.

Hoe kan jij helpen?

Op 15 december 2018 herhalen we het succes van vorig jaar en roepen we opnieuw alle dappere trappertjes op om met hun versierde traptractor de eerste meters in te rijden! Ze zullen met meer dan 30 zijn!

Kerstrun Balpennen
Tractor Kerstrun Balpennen

Volg ze terug tot in de feestzaal waar de trappertjes-tocht eindigt. Daar  zijn de balpennen en de collectebus te vinden aan de bonnetjes stand.

Net zoals andere jaren proberen we met de inkomsten van de drank, soep, chips,… wat geld te verzamelen.
Uiteraard is de inkom in de feestzaal helemaal gratis! Kom dus gerust opwarmen aan een warme chocomelk of soepbeker, of kom mee feesten tot de vroege uurtjes.

Denk je kou te krijgen? Dan kan je nog steeds hier terecht voor de enige echte Tractor Kerstrun Body Warmer!