Trappertjes!

Voor onze 10de editie probeerden we eens iets anders doen. Een extraatje, bovenop wat jullie al gewoon waren! En wat een Succes!
Graag willen we opnieuw alle kinderen met een traptractor uitnodigen voor onze 14de editie op zaterdag 18 december 2021, om net voor de start van de grote Kerstrun, hun mooist versierde tractor te komen showen in de zee van mensen!

Traptractor Kerstrun

Een heuse Traptractor Kerstrun!

Het vertrek is gepland omstreeks 18.40h.
Vanop de parking van de Feestzaal in Elsum trappen we door de rijen toeschouwers tot aan Baantveld.
Daar parkeren we even en kunnen we zelf genieten van de grote Tractor Kerstrun
waarna we terug richting de feestzaal trappen waar we de kleinste kerstrunners uitnodigen voor een hapje en/of drankje.
500m lang genieten: 250m van Parking tot Baantveld en 250m terug.

  Inschrijven kan door dit formulier in te vullen.

  Van de jonge bestuurder kennen we graag de naam en leeftijd:


  Verantwoordelijke begeleider (achteraf wisselen is uiteraard altijd mogelijk)


  Deelnemende tractor

  Veiligheid

  1 verantwoordelijke begeleider, ouder dan 18 jaar, zal maximum 2 traptractors te voet volgen en is verantwoordelijk voor de kinderen gedurende de aanloop naar, de heenrit, het kijken naar de grote tractoren en de terugrit naar de parking van de feestzaal.

  Ik ga ermee akkoord dat de organisatie niet verantwoordelijk is voor gebeurlijke ongevallen.

  Ik zorg ervoor dat er geen gevaarlijke versieringen worden aangebracht die de andere kinderen of toeschouwers kunnen hinderen, kwetsen of in gevaar brengen. Door in te schrijven van dit formulier verklaar ik mij akkoord met alle bovenvermelde regels.
  In het kader van de Europese wetgeving rond gegevensbescherming vragen we je akkoord met onderstaande:

  Je gegevens worden bewaard tijdens de inschrijvingsperiode op onze website, en na de Tractor Kerstrun van dat jaar, en niet later dan 1 maand na het evenement, offline beveiligd opgeslagen waarna ze verwijderd worden van de online servers om mogelijke hackers steeds zo weinig mogelijk gegevens prijs te geven. Na inschrijving heb je uiteraard het recht je persoonlijke gegevens in te zien, op te vragen en/of ze te laten wissen binnen de maand na aanvraag. Dit kan steeds via info@tractorkerstrun.be

  Door deel te nemen aan de Tractor Kerstrun geef je toestemming aan de organisatie om foto's te nemen en deze te publiceren. Als je een foto wil laten verwijderen, kan steeds via info@tractorkerstrun.be